Over ons

 

BioConnection is een contractdiensten- en productieorganisatie voor de ontwikkeling en productie van injecteerbare (bio)farmaceutische producten. Vanuit onze FDA goedgekeurde productielocatie in Oss, Nederland bedienen wij onze klanten. Naast onze eigen vestiging hebben we toegang tot verschillende partners in heel Europa om ongeëvenaarde flexibiliteit in oplossingen, capaciteit en mogelijkheden mogelijk te maken. De hoekstenen van onze CMC-diensten zijn: ontwikkeling van geneesmiddelenproducten, vullen en afwerken, vriesdrogen en diensten voor klinisch proefmateriaal.

Wat is BioConnection?

BioConnection CEO, Alexander Willemse, vertelt wat we betekenen voor onze klanten. Hoewel we een jong, flexibel en innovatief bedrijf zijn, hebben we ook jarenlange ervaring en beschikken we over faciliteiten die je zou verwachten in een groter bedrijf. Passen jouw ambities bij BioConnection? Kijk dan of er een passende vacature is, of neem contact op via vacatures@bioconnection.eu.

 

Geïnspireerd?

Bekijk dan onze vacatures. We hebben op dit moment online 3 vacatures staan. Maar niet alle vacatures staan altijd op de website. Neem gerust contact met ons op als je denkt dat ons bedrijf perfect bij jouw ambities past. Wie weet is er een goede match!